Garpenborg's Äventyrlige Zion

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Bortglömd blogg

Av Kattis - 11 februari 2011 12:33

Nu är det nästan ett år sedan jag bloggade sist, ska se om jag kan ta tag i detta nu. Kommer nog handla mycket om våran träning, kanske lägga upp videokklipp, hmm ska se hur jag kan utveckla detta.


Idag är det ivarjefall inget promenad väder att snacka om, snöstorm, vi kom knappt ut från porten imorse då inget skottat utanför, dörren gick knappt att få upp. Men ut kom vi, och in ville Zion lika snabbt. Tror han kissa och bajsa på högst 2 min, men jag var elak och tog ett varv runt nästa hus också, så 5 minuter var vi nog ute iallafall. Han blir helt knäpp när det är sånt här väder, skriker som en stucken gris och drar hemmåt. Låter som hans sista stund är kommen.


Men nu har han legat på soffan och snarkat ett tag, dags att köra ett litet klicker pass. Just nu kör vi mycket bakdelskontroll, att han ska backa upp på en kloss. Det går frammåt, först fattade han inte alls vad jag ville att han skulle göra, så vi har kämpat i ett par veckor och tillslut släppte det. Nu vet han precis vad han ska göra. Har kört lite ute i trapphuset också, att han ska backa upp för trappan. Ett trappsteg klarar han galant, ska köra vidare på det :)

 
ANNONS
 
Micha

Micha

11 februari 2011 20:12

Åh va kul att du börja blogga igen :)

http://garpenborgsoverman.bloggplatsen.se

Kattis

11 februari 2011 21:17

Ja, jag gör ett försök till, har en tendens till att bara rinna ut i sanden haha :)

 
Ingen bild

maria

12 februari 2011 14:26

men vad skoj att du är här igen! skoj att få följa lite träning oxå
kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 14 februari 2011 19:48


Den tillbringas självklart med min lille prins <3 Det blev ingen garageträning idag, alldeles för kallt så det ställdes in. Körde ett litet träningspass här hemma istället, lite bakdelskontroll (backa upp på en telefonkatalog), det gick stråla...

Av Kattis - 20 mars 2010 07:30

Av Kattis - 18 mars 2010 18:45

Av Kattis - 25 februari 2010 15:56

Idag har Zions käre vän Tula varit här med matte Carro. Vi började med en promenad så dom fick springa av sig o busa lite. Sen gick vi hem, käka lunch och hade trevligt. Längesen vi träffade dom nu så det var väldigt kul! ZIon skötte sig mycket bra...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se