Garpenborg's Äventyrlige Zion

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Rubrik saknas

Av Kattis - 24 februari 2010 22:03

Tack för promenaden i fredags Sofia och Conrad, så kul att ni ville komma hit, nästa gång kanske det blir en stadspromenad då? :) Tycker att båda killarna skötte sig väldigt bra. Zion var inte alls lika pratglad den här gången och kändes rätt avslappnad större delen av promenaden.

 

Imorgon så kommer Carro & Tula hit, då blir det självklart en massa lek och bus, var längesen dom träffades nu. Ska bli skoj :)

 

Annars så har vi inte gjort så jättemkt den senaste tiden, mest hållt oss inne pga vädret, men nu ska det tydligen bli lite varmare säger dom, så vi längtar till våren!!

 

Nästa helg är det utställning i sollentuna, har inte anmält Zion men tänkte åka dit med han ändå, miljöträna lite och det är alltid skoj att träffa lite staffe folk :)


    


Vi vågadeoss faktiskt ut på isen ett par gånger innan det blev för mkt snö, mkt yta att röja loss på!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 14 februari 2011 19:48


Den tillbringas självklart med min lille prins <3 Det blev ingen garageträning idag, alldeles för kallt så det ställdes in. Körde ett litet träningspass här hemma istället, lite bakdelskontroll (backa upp på en telefonkatalog), det gick stråla...

Av Kattis - 11 februari 2011 12:33

Nu är det nästan ett år sedan jag bloggade sist, ska se om jag kan ta tag i detta nu. Kommer nog handla mycket om våran träning, kanske lägga upp videokklipp, hmm ska se hur jag kan utveckla detta.   Idag är det ivarjefall inget promenad väder at...

Av Kattis - 20 mars 2010 07:30

Av Kattis - 18 mars 2010 18:45

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se